© Gigatel Kft. 2019. 04. 24.
Ma 2019. 04. 24., szerda. - György névnapja van.  Nyomtatható verzió
Ön nincs bejelentkezve!
A feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak!
 
Hírlevél archivum
GIGATEL hírlevél 2005/42. Használt AKKUCSERE program változás!


 
GIGATEL hĂ­rlevĂŠl 2005/42. HasznĂĄlt AKKUCSERE program vĂĄltozĂĄs!
2005. 11. 10.

HasznĂĄlt AKKUCSERE program vĂĄltozĂĄs!

Tisztelt Ügyfeleink!

Nagy örömünkre a 2004. évben bevezetett AKKUCSERE programunk keretében eddig már több mint 59.000 db HASZNÁLT mobiltelefon akkumulátort írhatunk jóvá az Önök részére.


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves partnerünknek az eddigi együttműködésért, és reméljük hogy programunknak köszönhetően a későbbiekben még több akkumulátor kerül a szemeteskukák mélye helyett szakszerű megsemmisítésre.

Ugyanakkor annak ĂŠrdekĂŠben hogy ezek a hasznĂĄlt akkumulĂĄtorok tĂŠnylegesen el is jussanak hozzĂĄnk, illetve rajtunk keresztĂźl a feldolgozĂł cĂŠghez, sajnos kĂŠnytelenek vagyunk szigorĂ­tani a programban valĂł rĂŠszvĂŠtel szabĂĄlyain:

Ezentúl INTERNETEN rendelő partnereink közül csak annak tudunk az aktuális számláján megelőlegezett/előre lejelentett használt akkumulátort jóváírni, akik AUTOMATIKUSAN a csomagjuk megérkezésekor vissza is küldik.
Azon viszonteladóinkat, akik a számlán jóváírt számú akkumulátort nem küldik vissza, és emiatt ilyen jellegű tartozásuk lép fel, automatikusan kizárják magukat a programban való részvételből!

Ezért kérjük, hogy amennyiben megrendelésükkor akkumulátor jóváírást kérnek, úgy a számla megérkezésekor a jóváírt darabszámú használt akkumulátorokat egy lezárt dobozban adják át a futárcég képviselőjének! Természetesen, mint ahogy minden nekünk visszaküldött csomagjuknak, így ennek szállítása is díjmentes az Önök részére.