© Gigatel Kft. 2019. 04. 23.
Ma 2019. 04. 23., kedd. - Béla névnapja van.  Nyomtatható verzió
Ön nincs bejelentkezve!
A feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak!
 
Hírlevél archivum
GIGATEL hírlevél 2006/22.


 
GIGATEL hírlevél 2006/22.
2006. 05. 02.
Használt AKKUCSERE program változás!
Ezúton örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a GIGATEL Kft. 2006. 04. 13.-án a használt elemek és használt mobiltelefon akkumulátorok begyűjtésére és elszállítására vonatkozóan szolgáltatói szerződést kötött a RELEM Kht. megbízottjával a Forego Magyarország Kft.-vel.
A szerződésnek köszönhetően a GSM üzletek cégünkön keresztül bekapcsolódhatnak a mobiltelefon akkumulátorok visszagyűjtésének rendszerébe, mely a GIGATEL Kft. minden partnere részére teljesen INGYENES!
Miért van erre Önnek szüksége?
A Kormány 109/2005. (VI. 23.) rendeletével bevezette a használt elemek visszavételi kötelezettségét, mely minden ilyen cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi egységet azok átvételére kötelez. Az akkumulátorok visszagyűjtése azonban önmagában nem elég. Az üzletnek azt is igazolnia kell, hogy az általa begyűjtött elemek nem a kommunális hulladékba, hanem szakszerű megsemmisítésre kerülnek.
Miért jó Önnek a GIGATEL Kft. által bevezetett rendszer?
  • Mert Ă–nnek Ă­gy nem kell foglalkoznia a begyűjtött akkumulátorok elszállĂ­tásával, illetve megsemmisĂ­tĂ©sĂ©vel, mert azt a GIGATEL Kft. futárszolgálati partnere Ă©s a Forego Magyarország Kft. ingyenesen elvĂ©gzi Ă–n helyett.
  • A GIGATEL Kft. AKKUPROGRAM akciĂłjának keretĂ©ben a visszakĂĽldött mobiltelefon akkumulátorokat aktuális vásárlása darabszámának erejĂ©ig bruttĂł 100-100 Ft Ă©rtĂ©kben beszámolja az Ăşj akkumulátorok árába.
  • Az Ă–n ĂĽzlete meghirdetĂ©sre kerĂĽl a RELEM Kht. oldalán mint hivatalos gyűjtĹ‘pont, Ă­gy a használt akkumulátort leadni kĂ­vánĂł ĂĽgyfelek az Ă–n ĂĽzletĂ©t fogják felkeresni.
Hogy működik a szolgáltatás?
A regisztrációt követően a Forego Magyarország Kft. használatra kihelyez Önhöz egy 25x50cm-es, 20 literes gyűjtőedényt. (A mintaedény megtekinthető a GIGATEL Kft. Budapesti bemutatótermében.)
Ezt követően Önnek nincs más dolga, mint a gyűjtőt időnként kiüríteni, és az akkumulátorokat egy lezárt dobozban a következő megrendelése átvételekor átadni a GIGATEL Kft. futárszolgálati partnerének, aki azt ingyenesen átveszi Öntől. (természetesen amennyiben Ön már rendelkezik akkumulátorgyűjtő konténerrel, Önnek nem kell újra regisztrálnia.)

Mit kell tennie, ha igénybe kívánja venni a szolgáltatást?
Amennyiben ez az ingyenes lehetőség megnyerte tetszését, csak jelezze ügyfélszolgálatunkon, hogy szeretné azt igénybe venni. (e-mail-en: rendeles@gigatel.hu, tel: 1/464-5864, vagy személyesen az értékesítőkön keresztül) A Forego Magyarország képviselője ezt követően rövid időn belül megkeresi Önt.

Együttműködésével Ön is hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország tényleg egészségesebb és környezetkímélőbb lehessen! Köszönjük!